Mer om mig

Jag började jobba på turistbyrå när jag slutat gymnasiet. Jag gick också en kurs på Svenska Reseledarskolan, jag tog busskort och tog uppdrag som bussreseledare och åkte turer till Tyskland, Helsingfors, Amsterdam och dåvarande Leningrad (St Petersburg).

 När chansen dök upp att utbilda mig till flygvärdinna på Pan Am i Florida kunde jag inte motstå, och lämnade reseledaryrket till förmån för flygvärdinneyrket där jag kom att stanna i 30 år.

Sedan 2019 är jag tillbaka som reseledare, jag är frilans men har mest arbetat för www.carpe-diem.se

Jag hade ett par resor till Kenya, Flodkryssning och Vandringsresa till Slovakien år 2019, och om inte pandemin slagit till stod Sydafrika och Zanzibar på schemat.

Förhoppningsvis öppnar världen snart igen möjligheten att resa.

Alla möten med människor i olika kulturer, det är så lärande och freds-skapande. Ingen skolbok i världen går upp mot personliga möten och den förståelse och respekt det skapar, det är resandets kärna som jag ser det.

Pris på förfrågan